Life Coaching

Life Coaching
Egy életen át tartó bölcsesség a jutalom

Life Coaching KÉPZÉS
.

Talán nem véletlen, hogy ezt az oldalt olvasod…

Talán a  szakmai és magánéleti céljaid megvalósításán gondolkodtál el és nem látod pontosan, merre menj tovább?

Talán  azon töprengsz, hogy valami újjal kellene foglalkoznod?

Szívesen segítenél másoknak  saját tudásoddal és tapasztalataiddal?

Tanulnál  ismét – de leginkább önmagadról?

.

Ha a fenti kérdések zömére IGEN-nel válaszoltál, akkor  izgalmasnak fogod találni Képzésünket!

 A 120 órás, gyakorlat-orientált Life Coaching képzésünk a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv által is engedélyezett képzés (E-000378/2014/D001). 

A Life Coaching egyre népszerűbb és egyre keresettebb hazánkban, úgy, mint az egész világon. Ennek a hivatásnak az a különlegessége, hogy életeket változtat meg, pozitív irányban. És az első élet, melyet a coach átformál, a saját magáé. Felemelő érzés látni azt a személyes növekedést és fejlődést, ami minden egyes diákunknál másképp nyilvánul meg, de mindegyiküknél figyelemre méltó.

Life coaching fogalma tükörfordítás szerint életvezetési tanácsadást jelent, de a coach tulajdonképpen nem tanácsadó, és a coach fogalma is inkább edzőt jelent.  A Life Coach segít az embereknek kikerülni abból a kerékvágásból, amibe úgy érzik beleragadtak,- akár kapcsolati problémával, munkahelyi gondokkal küzdenek, vagy egyszerűen úgy érzik, valami hiányzik- és olyanná formálni az életüket, amilyenné ők szeretnék. A Life Coach személyi edzőként támogatja kliensét céljai elérésében, és segít olyan akadályok leküzdésében, amelyen túljutva örömtelibb, harmonikusabb életet élhet. Együtt térképezik fel a szükségleteket és tervezik meg a célhoz vezető utat.

.

Life coaching képzési programunk specialitásai

Immár 6. éve nagy sikerrel működő folyamatos fejlesztésű képzésünkön az elméleti ismeretek megalapozása után, a life coaching módszertanát, eszköztárát sok-sok gyakorlattal emeljük készség szintre! Hétvégi life coaching képzésünk tematikájában önismereti és érzelmi intelligencia (EI coaching) képzési elem is van. Programunk keretén belül foglalkozunk kérdezéstechnikával, valamint időgazdálkodással, a munka és a magánélet egyensúlyának fontosságával, stressz és konfliktuskezeléssel, továbbá motivációval és eredményességgel is.

MENTOR PROGRAM a legjelentősebb segítség amit a Vistacoaching képzés során kaphat a résztvevő. Elkezdeni a coaching üléseket, a coach ülések megtervezését, felkészülni a következő ülésre, azok tapasztalatainak feldolgozását egy tapasztalt coach segítségével olyan lehetőség amivel érdemes élni.

A képzés után sem hagyunk magadra

A nálunk végzett coach-ok a képzés sikeres elvégzése után, a képzés részeként igénybe vehetik ún. “mentor coaching” programunkat. Az 1-1,5 órás ülést négy alkalommal  lehet igénybe venni, előre egyeztetett időpontokban. Ezek a coach ülések elakadásról, önismeret-önbizalom fejlesztésről, vagy a vállalkozás elkezdésének módjáról szólnak.

.

Képzési programunk extra elemei

–      Személyiségtipológia, DISC modell

–      Coaching társterületek, coaching típusok

–      Mi minden kell ahhoz, hogy sikeres coach vállalkozása legyen

+     élő gyakorlat meghívott coachee-val!

2017. február 11-től egy új gondolkodásmód elsajátítása kezdődik életemben, ezért

zold jelentkezem gomb

a life coach képzésre

Kiknek ajánljuk a képzést?

Mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat:

 • akik hivatásos, államilag elismert tanúsítvánnyal rendelkező coachokká szeretnének válni;
 • akik üzlettulajdonosok, vezetők, menedzserek és szeretnének a képzésünkön elsajátítható kompetenciákkal hatékonyabbá, eredményesebbé válni;
 • akik a jelenlegi munkájukhoz kapcsolódóan jól tudják használni a coaching ismetereket: pl. tanácsadók, mentorok, HR területen dolgozók, különböző segítő, gyógyító szakmákban dolgozók, rekreátorok…
 • akik ösztönösen „coach-olnak”, akikhez szívesen fordulnak buzdításért és szeretnék a motiválás módját, eszközeit tudatosan, szakszerűen alkalmazni, és akár kiegészítő bevételi forráshoz szeretnének jutni;
 • akik coachok, és szeretnének új módszerekkel és eszközökkel gazdagodva, tudásukat felfrissítve még jobbakká válni;
 • akik szeretnék önmagukat fejleszteni, magánéletüket, karrierjüket sikeresebbé tenni.

.

Képzési program moduljainak rövid áttekintése

Life coaching képzési programunk azon túl, hogy kiváló lehetőség az érzelmi intelligencia és a személyes eszköztár fejlesztésére, a coaching módszerének elsajátításával nagymértékben fejleszti a személyes hatékonyságot és felkészíti a résztvevőket arra, hogy hogyan segítsék a környezetükben élőket a jövőben.

.

Ízelítő a képzés témaköreiből

 • Konfliktus- és stresszkezelési alapismeretek, időgazdálkodás és prioritási sorrend, munka és a magánélet egyensúlya
 • Tárgyalási alapismeretek és készségek, aktív hallgatás és értő figyelem, Kérdezéstechnika, kérdezés típusok
 • Kommunikáció ismeretek, testbeszéd
 • Motívációelmélet, eredményesség
 • Személyiségtípusok, karakterek és jellemző tulajdonságok, coaching kompetenciák
 • Önismeret, Én-kép, célkitűzés, érzelmi intelligencia, empátia
 • Coaching alapfogalmak, szereplők és folyamata, etikai alapelvek
 • Coaching modellek, coaching típusai és határterületei
 • Coaching eszközök és gyakorlat

 

További információk a Life Coaching képzésről

A képzés időtartama: 130+20 óra, szombat-vasárnap

Még lehetőséged van jelentkezni, és résztvenni ingyenes nyílt alkalmunkon, ahol megismerheted oktatóinkat, és tematikánkat, bemutatunk egy coaching folyamatot, sőt, egy coaching eszközt is megtapasztalhatsz.

RÉSZLETEK>>

Képzésünk a Vista Verde oktatótermében, egy nagyon jól megközelíthető helyszínen történik.

Cím:  Budapest, József krt. 37-39. 

A képzés ára: 310.000.- Ft. (0% áfa), képzésünk igény esetén több részletben is finanszírozható.

Erdeklodom_gomb

Life coaching képzéshez szükséges előzetes szakmai képzettség nem szükséges.  A  bekapcsolódás minimális feltétele az érettségi bizonyítvány.

.

A képzés zárása

A résztvevőknek a program sikeres elvégzését követően TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki, mely kiadásának feltétele aktív részvétel a gyakorlatokon, hatékony, együttműködő részvétel a teljes tréningen, a résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 15%-os hiányzás mértékét és a program írásbeli és szóbeli – szituációs – esetgyakorlati záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.

A képzéssel kapcsolatos bármilyen kérdésére örömmel válaszolunk!

Kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen:

mail: info@vistaverde.hu

Telefon: 06 70 321 18 69

Oktatóink, képzésben közreműködő szakmai team:

Nagy szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező, a hazai coach szakma elhívatott képviselői , akik átadják tudásuk legjavát:

van_der_meer_gabi_vistaverde van der Meer Gabriella Life, Business és Teamcoach, Tréner Facilitátor, minősített coachként (PCC – Professional Certified Coach) fontos számomra, hogy olyan támogatást nyújtsak ügyfeleimnek, tanítványaimnak, ami révén ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érik el kitűzött céljaikat. Szintén kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése (LLL, life long learning), valamint a tanítás, de szívesebben fogalmazok úgy, hogy a tudás átadása. Vice versa is szárnyakat ad, ha látom, hogy sikeresen adok át olyan tudást, ami ezáltal mások hasznára is válik. Ebben nyújtanak kiváló   segítséget  a különböző coaching eszközök, tesztek. A képzés során számos alkalom nyílik gyakorlásra, például rádöbbenhetsz mire képes  a helyes kérdezéstechnika, belülről láthatod és értheted meg, hogy hogyan épül fel a coaching folyamat.   Sokakat az önfejlesztés hoz el a képzésünkre, mások anyagilag is szeretnének profitálni abból a szenvedélyükből, hogy  másokat segítenek. Gabriella az ICF kompetenciák nagymestere, ennek mentén adja árt rengeteg tapasztalatát tudását. a coaching szerződés ismerete, a coach eszköztár helyes alkalmazása, és a coach, mint vállalkozó téma is rengeteget ad a végzősöknek a sikeres induláshoz.