Coaching bemutató

Tapasztald meg, hogy dolgozik egy COACH és ÉLD ÁT TE IS!
Mindenkinek kell egy coach!

Miért van az, hogy világbajnok sportolók, szakmájukban elismert, sikeres üzletemberek mellett van egy coach? Mert van valami, amiben egyikünk sem jó: kívülről, objektíven szemlélni saját magunkat.

Ha valaha álmodtál arról, hogy többet érj el, vagy feladtál valamit, amit igazán akartál, akkor a Life Coaching izgalmas lehet számodra!

Ha érdekel, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, és hogyan segíthetsz ehhez hozzá másokat  is, akkor gyere el a

2017. január 14-én 10:00 órakor kezdődő 2 órás bemutatónkra! Minden kötelezettség nélkül bepillanthatsz coach képzésünkbe, választ kaphatsz arra, valójában mi is a coaching, milyen eszközökkel és kérdezéstechnikával dolgozik egy coach, miközben hozzád hasonló érdeklődésű, nyitott résztvevőkkel is találkozhatsz és beszélgethetsz. Bemutatunk egy komplett coaching folyamatot, és eszközeit.

Ki tartja a bemutatót?

Bemutatónkon megismerheted vezető coach trénerünket Besnyi Erikát, aki Life, Business és Management Coach, tréner, tagja a European Coaching Association-nek, éa az ICF nemzetközi coach szövetségnek. 

Hol van a bemutató?

Helyszín: 1085 Budapest József krt. 37-39. 4. em. 28.

Részvétel: Ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérlek kattints az alábbi gombra és töltsd ki az űrlapot, hogy biztosítsd helyed a bemutatón.
regisztralok_gomb

Részletekről érdeklődj bátran az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen:

Telefon: 06 70 321 18 69,  mail: info@vistaverde.hu