Business Coaching

 

BUSINESS COACHING KÉPZÉS

A sikeres írásbeli és szóbeli vizsga után, egy sorszámozott Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv által, és a EMCC – (European Mentoring and Coaching Council) által elismert tanúsítványt állítunk ki! Engedélyezett 130+20 órás tanúsítványt adó képzés száma:

A képzés hivatalos megnevezése: Üzleti személyes fejlesztő coach tréning

A képzés engedélyeztetési száma: E-000378/2014/D018

Kezdés: 2018 október 27.  A képzés egymást követő szombati napokon kerül megtartásra, 9:00-18:00 óráig.

A business coaching napjaink egyik leghatékonyabb és legeredményesebb módszere, amely az üzleti élet szereplőit segíti hozzá sikeresebbé és eredményesebbé válásukhoz.

KIKNEK SZÓL A BUSINESS COACHING KÉPZÉS?

A business coaching képzést  elsősorban közép- és felsővezetőknek, HR-eseknek, trénereknek, pszichológusoknak, mediátoroknak ajánljuk, illetve mindazoknak, akik business coach-ként szeretnének megbízásokat vállalni, vagy vezetőként, szeretnék elsajátítani és alkalmazni a business coaching szemléletét, készségeit, kompetenciáit.

MI A BUSINESS COACHING KÉPZÉS CÉLJA?

A program célja, hogy olyan stabil alapokat nyújtson a résztvevőknek az ICF által definiált coach kompetenciák (pl. eredményes kommunikáció, értő figyelem, hatásos kérdezéstechnika, a tudatosság létrehozása, akcióterv készítése, stb.) fejlesztésén és coaching eszköztár (pl. motiváció feltérképezése, diagnózis felállítása,  a DISC-alapú ügyfél-karakterisztika, a konfliktuskezelés és a coaching időgazdálkodás stb.) bemutatásán keresztül, amelyek segítségével képesek lesznek egyéni és csoportos coaching foglalkozások önálló lefolytatására.

MIBEN FEJLESZTJÜK A RÉSZTVEVŐKET?

A coaching alapokon (pl. önismeret, önreflexió, saját motivációs rendszer feltérképezése, asszertív kommunikáció, hatásos kérdezéstechnika, értő figyelem elsajátítása) túl nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlati képzésre, mint például vállalati közegben vezetők coach-olása, a business coaching egyedi elemeinek (pl. célkitűző háromszög-beszélgetés, shadow-coaching vagy etikus visszajelzés a megrendelő számára)  gyakorlására. A program során külön modulban oktatjuk a coaching vállalkozás elindításához, az “én-márka” (self-branding) felépítéséhez szükséges tudnivalókat.

MIÉRT VÁLASSZAM A VISTA BUSINESS COACHING KÉPZÉSÉT? 

Mert itt Én

 1. Gyakorlatorientált képzésben részesülök (tapasztalatszerzés vállalati közegben)
 2. Lehetőséget kapok a shadow-coaching gyakorlására
 3. A képzés keretein belül elsajátíthatom team coaching módszertant is
 4. Megismerem a BELBIN alapú személyiségtipológiát
 5. Több, mint 50 coaching eszközt fogok elsajátítani
 6. Bővítem a vezetői tudástáramat (pl. szituatív vezetés) és megismerem a vezetői szakzsargont
 7. A saját coaching vállalkozásom elindításában is támogatnak a coach-trénerek
 8. Egyedülálló mentor-programban részesülök, amely a képzés elvégzése után is folytatódik:
  saját mentorom lesz, akitől folyamatos támogatást kapok
 9. Esetfeldolgozásban is részt vehetek
 10. Részletes nyomtatott és elektronikus tananyagot kapok.
 11. Mentor programban veszek részt
 12. A képzés után is támogatást kapok az iskolától trénereimtől

A business coaching képzési programunkban közreműködő tréner:

A képzésben közreműködő coach-trénerek a hazai business coach szakma elhivatott képviselői.

További információk a Business Coaching képzésről

A képzés tervezett kezdési időpontja  2018. október 27.

A képzés időtartama összesen 130+20 óra. Egymást követő szombati napokon kerül megtartásra, napi 10×45 perces időtartamban (9:00- kb.18:00) + 1 VIZSGANAP.

A kiscsoportos (max. 12 fő) program kezdési időpontja a jelentkezők létszámától függ. A képzés minimum létszám (6 fő) esetén indul.

Tervezett befejezés (figyelembe véve a csoport igényeit): 2019 február.

A képzésen való részvétel feltétele:minimum középfokú bizonyítvány (érettségi) megléte.

A képzés részvételi díja: 580.000 Ft/fő (áfa mentes), amely igény esetén részletekben is fizethető. Az ár tartalmazza a jegyzet, illetve a vizsga díját is.

Vizsga: A business coach jelöltek a képzés zárásaként a KÜLSŐ CÉGNÉL VÉGZETT coaching folyamatról 10-15 oldalas szakdolgozatot írnak, illetve a program végén szóbeli vizsgát tesznek.

Tanúsítvány: A teljes programot elvégzők a képzés végén kapnak tanúsítványt, mely kiadásának feltétele az aktív részvétel a gyakorlatokon, a hatékony, együttműködő részvétel a teljes képzés ideje alatt. A résztvevő hiányzása nem lépheti túl a megengedett 15%-os mértékét. A tanúsítvány kiadásának további feltétele a program írásbeli záróvizsgájának legalább „Megfelelt” szintű teljesítése.

A képzéssel kapcsolatos kérdésére örömmel válaszolunk!

Lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra, ahol a képzéssel kapcsolatos összes kérdést megválaszoljuk, és találkozhat a képzésen tanító trénerrel is.

az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen: info@vistaverde.hu

Kovács Zoltán +36 70 321 18 69;

Erdeklodom_gomb